Over Carcleaning Altena

Carcleaning Altena een korte introductie

Carcleaning Altena werd in 2001 opgericht door Sivan Boghosian. Sivan is al sinds 2005 bezig met het detailen van auto's. Sivan is op 12 jarige leeftijd voor het eerst echt in aanraking gekomen met de automobielen industrie. En dat was een ervaring welk een blijvende indruk op hem heeft achtergelaten. De passie is sindsdien ontstaan. Sivan is dan ook echt dag en nacht bezig zijn grote passie auto's. Daarom is de stap naar het verzorgen van auto's doormiddel van detailing niet meer dan een logische stap geweest.

 

In 2015 is Sivan samen met zijn vrouw Suzanne gestart onder de naam Carcleaning Altena. En inmiddels Carcleaning Altena een waar begrip geworden als een expert op het gebied van ultieme auto detailing, lakcorrectie en bescherming. Of gewoonweg een waar begrip als het aankomt op de verzorging van auto's.

Wij kiezen ervoor om alleen met de beste producten te werken. Zoals onder andere Swissvax, Gyeon, Mafra en meer. Merken die zich stuk voor stuk bewezen hebben en in de juiste handen topresultaten geven.

Naast het leveren van een hoge standaard op het gebied van detailing, exterieurbescherming, lakcorrectie, koplampherstel, streven wij een hoog niveau van klanttevredenheid. Bij ons staat de auto en de wens van de klant dan ook altijd centraal.