Basic hand-wash

De regelmatige wasbeurt voor uw auto

Wanneer u uw auto snel weer schoon wenst kunt u ook bij Carleaning Altena terecht. Wij staan graag voor u klaar om uw auto te reinigen en ervoor te zorgen dat u weer in een schone auto weg kunt rijden.

Bij een basic hand-wash zijn er een aantal stappen die wij standaard doorlopen.

1 Voorbereiding

Voordat wij uw auto gaan wassen spuiten wij uw auto grondig af.

2 Velgen

Wij spuiten de velgen in met een velgenreiniger die past bij uw velgen. (niet iedere velgenreiniger kan op iedere velg en velgenlak veilig worden gebruikt. Wij kiezen daarom altijd de bijpassende velgenreiniger) Daarna reinigen wij uw velgen goed rondom met een velgenborstel zodat al het mogelijke vuil verwijderd wordt.

3 Pre-wash

Bij de pre-wash spuiten wij uw auto in met een zogenaamd sneeuw kanon. Hierbij wordt uw auto ingepakt met een dikke laag actief foam. Deze weekt het oppervlakkige vuil los zodat dit gemakkelijk met water weggespoeld kan worden.

4 Wassen

Wij wassen uw auto ALTIJD met de hand en werken volgens het twee-emmer systeem. Hierdoor loopt uw lak het minste risico op onbedoelde krassen en bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Het incorrect wassen van uw auto kan namelijk resulteren in krassen die veelal alleen met machinaal polijsten verwijderd kunnen worden.

5 Drogen

Het drogen gebeurt doormiddel van uiterst zachte en schone doeken die wij na iedere wasbeurt direct opnieuw wassen. Hierdoor is de lak van uw auto veilig en is het risico op onbedoelde krassen minimaal.

6 Beschermen

Wij brengen na het wassen altijd een wet of een wash-coat aan zodat de waterafstotende functie van uw keramische coating of wax versterkt wordt. In het geval van geen wax of keramische coating zorgt dit alsnog voor een vuilafstotende werking en dus bescherming.

7 Banden

Ook bij de basic hand-wash verzorgen wij altijd de banden na het wassen en brengen wij een bandendressing aan zodat ze weer een mooie diepe donkere nieuw-look hebben.

8 Interieur

Het interieur van uw auto wordt gezogen en gestoft. Tevens halen wij eventuele vette vingers van het dashboard en zorgen ervoor dat u in een aangenaam schone auto naar huis kan.