Glascoating

Een glascoating of keramische coating

Een keramische coating of ook wel glascoating genoemd is gemaakt om superieure bescherming te bieden tegen de elementen en gebruiksslijtage. Met een laag glascoating kunnen zaken als vogelpoep, rottende insecten en boomsap eenvoudig van de buitenkant van uw auto worden verwijderd zonder dat dit uw blanke lak beschadigt!

Car Cleaning Altena is een ervaren speler als het aanbrengen van keramische coatings voor auto's. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van glascoatings en keramische coatings bieden wij een breed scala aan hoogwaardige keramische coatings aan. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden en tevens de beste bescherming voor uw auto.Wanneer uw auto bezaaid is met krassen en dof is maar u wenst eigenlijk dat uw auto er als nieuw uitziet en er ook zo blijft uitzien dan is een keramische coating / glascoating de uitkomst voor uw auto.

Onze keramische (glas) coatings beschermen uw auto van 1 tot wel 5 jaar. (tevens afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de gekozen coating)
Enkele voordelen van een keramische coating zijn :

  • UV bescherming
  • Bescherming tegen Chemische vlekken
  • Waterafstotend
  • Zelfreinigend
  • Geeft uw auto een intense diepe glans
  • Langdurige bescherming
  • Beschermd tegen krassen

Op zoek naar de beste manier om uw auto te beschermen?

We bieden keramische coatings en autolakbeschermingsdiensten die een uitstekend niveau van bescherming en duurzaamheid bieden. Onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw voertuig bij ons in goede handen is.

Een keramische coating zorgt er niet alleen voor dat uw auto er beter uitziet, maar beschermt ook tegen krassen, weersinvloeden en UV-stralen. En vergemakkelijkt het wassen van uw auto. U kunt genieten van uw auto zonder u zorgen te maken over uw lak.