Het verwijder van geuren en doden van bacteriƫn met een ozonbehandeling

Iets wat heel normaal is maar toch gevaarlijk is dat zich tijdens het gebruik van een voertuig naar verloop van tijd een groot aantal bacteriën zich in de auto kunnen gaan ophopen.

Bacteriën zoals E.Coli, salmonella, stafylokokken en propionibacteriën veroorzaken onder andere luchtweginfecties.

Maar ook dode huidcellen van u en uw passagiers zijn allergenen die astma-aanvallen kunnen veroorzaken.
Eveneens kan er zichtbaar of onzichtbaar schimmel groeien in de auto wanneer die een langere periode vochtig blijft.

Uiteraard zijn dit niet de enige redenen voor een onaangename geur in uw auto. Andere redenen voor muffe geuren kunnen zijn roken in het voertuig, hondengeuren, urine en braaksel.

Wij van Car Cleaning Altena hebben hebben deze diensten uitgevoerd op vele voertuigen en menig klant verbaasd over de perfecte en permanente verwijdering van geuren in hun auto.
Breng uw auto langs voor het verwijderen van geuren in auto's, campers, boten , of andere ruimtes met aanhoudende geuren of bacteriën.

Wij besproeien uw auto niet alleen met een lekker ruikende chemische stof die op zijn best een paar uur meegaat, we maken gebruik van een industriële Ozon machine die de geur daadwerkelijk bij de bron aanpakt, bacteriën doodt en de geur ook echt elimineert.

Tevens reinigen wij het airconditioningsysteem met een professionele airconditioning reiniging, en pakken wij alle luchtkanalen aan met een stoomreiniging. Zorgen tevens dat deze stoomreiniging toegepast wordt op alle mogelijke elementen waar zich bacteriën zouden kunnen ophopen en reinigen wij alle stoffen elementen met een extractor apparaat.

Kortom, wij laten geen element aan het toeval over zodat uw auto weer permanent aangenaam ruikt!