Leerherstel

Nieuw leven voor uw auto-interieur

Carcleaning Altena biedt premium leerreinigings en conditioneringsservice en leerherstel diensten. Wij herstellen en verzorgen leren autobekleding en zorgen ervoor dat uw interieur er weer als nieuw uitziet.

Veel concurrenten gebruiken goedkope en snelle technieken om uw leer te "herstellen". Hierdoor lijkt het vaak op het eerste gezicht hersteld. Maar dat is het niet. Het gaat vaak op den duur weer schuren en de kleur kan afgeven. Tevens gebruiken ze vaak agressieve chemicaliën om leren bekleding te reinigen. Dit beschadigd het leer en geeft het een doffe en verweerde indruk. Eveneens wordt de aangebrachte schade vaak verhuld door een overdadig gebruik van cockpit spray of andere vetten. Hierdoor gaat het leer overdadig glanzen door het opgebrachte vet en heeft het verre van een nieuw-look, maar eerder glanzend en glad.

CarCleaning Altena maakt gebruik van premium leerreinigers en leerconditioners die de stoelen van uw auto zacht en soepel maken. Neem geen risico met uw autoleer. En laat het aanpakken door een professional. Wij kunnen normaal gesproken bijna elk type leer herstellen en of reinigen en verzorgen. CarCleaning Altena maakt gebruik van zachte leerborstels, microvezeldoeken en niet-vette leerconditioners van hoge kwaliteit die natuurlijke oliën in uw leer aanvullen. Het resultaat is een zachte, schone en niet-vette finish. Geef uw autointerieur de verzorging die het verdient.