Full car detailing

De volledige zorg voor uw auto

Carcleaning Altena biedt professionele detailing, was, polijst en schoonmaakdiensten voor auto's, motorfietsen, boten en caravans of campers. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van detailing. Hieronder valt bijvoorbeeld het showklaar maken van een voertuig, of het weer terug tot leven brengen van een dof geworden lak. leerreiniging en verzorging. Maar ook leerherstel. Zoals het repareren van gescheurd leer of het opnieuw verven van leren bekleding. Ook doen wij aan geurverwijdering, airconditioning deodoriseren, regelmatige reiniging en professioneel machinaal polijsten, maritieme detaillering en gelcoatrestauratie. We bieden onze klanten een professionele en klantgerichte service met behulp van de best mogelijke producten om dehet beste resultaat te behalen.

Of het nu gaat om een ​​snelle wasbeurt of om een ​​volledig showroomdetail, onze 100% klanttevredenheidsgarantie blijft. Onze gespecialiseerde detailers zijn professioneel opgeleid en hebben ervaring met exotische en prestigieuze auto's van hoge kwaliteit. Met een gepassioneerd team en een steeds groter wordend tevreden aantal klanten u weet dat u dat uw auto in veilige handen is.

Bij Full Car Detailing gaan wij tot het uiterste om uw auto van voor tot achter  weer helemaal terug te brengen in perfecte staat. Men zegt wel eens showroom staat. Maar deze term doet het werkelijke resultaat te kort. Omdat het uiteindelijke resultaat vaak ver boven de showroom staat komt.

Wanneer u kiest voor Full Car Detailing zorgen wij ervoor dat werkelijk echt elk cosmetisch aspect van uw auto wordt nagelopen en aangepakt. Uw lakwerk wordt volledig gereinigd en gecorrigeerd doormiddel van machinaal polijsten. Uw lak wordt ontvet en beschermd met een bescherming van uw keuze. Dit kan een Keramische Coating zijn, maar ook een grafeencoating of wanneer u dit wenst kunnen wij ook een wax aanbrengen of sealant.

Bij Full Car Detailling kijken wij eveneens naar het kunstof op uw auto en zullen dit goed reinigen en verzorgen. Wij kunnen er ook hier in samenspraak met u voor kiezen hier een speciale keramische plasticcoating op aan te brengen zodat u een permanente* bescherming voor deze onderdelen heeft, of een kunstof dressing waarmee de nieuwlook weer wordt hersteld en het uitdrogen van het plastic wordt tegengegaan.

*permanente : de duur van de bescherming is relatief aan de gekozen keramische plasticcoating en de weersomstandigheden / gereden aantal kilometers. De bescherming is minimaal 6 maanden en vaak maximaal 60 maanden. Vraag ons naar advies over de juiste keuze en prijs voor uw auto.